Vingården Massimago i Mezzane di Sotto i Valpolicella tillhör familjen Cracco (Camillas familj på hennes mammas sida) sedan 1883. Camilla Rossi Chauvenet renoverade och tog över egendomen 2003 och förvandlade den till ett vineri och ett wine relais. Massimago övergick till att producera ekologiska viner 2008 men det var först under 2014 som de fick den ekologiska certifieringen.
Vinfälten de har i dag har planterats under olika perioder. På 1960- talet planterade de nya vinrankor som finns än i dag och som numera är deras gamla vinfält med pergola-uppbindningar. Längre fram under år 2000 planterade de ytterligare vinfält och den här gången med guyot-uppbindning. De har i dag 28 hektar av vinfält på en höjd som löper från 80 meter till 350 meter över havet och planterade i sydvästlig riktning.
Hållbarhet är väldigt viktigt för Massimago och de försöker att så vitt det går vidta möjliga åtgärder för att skydda miljön. De har solpaneler för egen energiproduktion, en egen vattenbrunn och under 2015 byggde de en ny torkrumsbyggnad där de använder sig av en ny metod med naturliga vindar istället för motordrivna fläktar för torkning av druvorna.