-
Entrecôte i ugn
Denna vackert brynta och ugnsbakade entrecôte, fylld med rika smaker av vitlök, timjan och smör, passar exceptionellt bra med...
-
Lövbiff med ädelost
Denna mångsidiga rätt kan passa bra med både hög syrlighet rikare vita viner och hög syrlighet lättare röda viner....
-
Chutneyfylld lammstek med myntakryddad aprikossås
Lammstek serverad med grönsaker, couscous och en söt och stark sås med morot, aprikos och mynta blir en riktig...
-
Oxfilé med svartrötter och ugnsbakat äpple
Härligt viltsmakande sås, ”fattigmanssparris” och söta äpplen förnyar den klassiska oxfilén. Ingredienser (4 port) Oxfilé 600 g Salt 1...
-
Sallad med rostbiff, krasse och päron
Stekt kalv med en god och vacker sås med svarta vinbär, istället för rödvinssås, som passar perfekt till kalvköttet...
-
Gulaschgryta med svenska smaker
Gulaschgryta på älg eller nötkött med härliga smaker av äpple, enbär och pepparrot. Denna söta köttiga rätt passar bra till...
-
Köttgryta med rosmarin och sardeller
Denna köttgryta är riktigt god och saftig. Ansjovisen bidrar med en god sälta och den färska rosmarinen ger en...
-
Ljummen rårissallad med rostbiff
Denna mångsidiga varma sallad med rostbiff är perfekt för en lat sommarlunch. Servera till fruktiga rödviner med fina tanniner....
-
Fransk Biffpanna
Denna fräschinspirerade biffpanna är ett underbart recept för en festlig lördagskväll med goda vänner. Servera till rika röda viner...
-
Grillad biffsallad
Fräsch sallad perfekt för varma sommarluncher. Servera till ett lätt italienskt rött vin med aromer av färska körsbär, röda...
-
Gratinerad köttfärspasta
En utmärkt rätt att laga om du fått kokt pasta över. Lasagne på ett enklare och smidigare sätt....
-
Hamburgare På Högrev
Att använda färs av högrev gör hamburgarna extra saftiga och smakrika. Servera med klassiska tillbehör och lite het crème...
-
Oxfilétartar i salladsblad med picklad silverlök
Utmärkt rätt att kombinera med lätta röda viner med hög fruktsyra för att balansera den syrliga smaken av den...
-
Grillad entrecote med medelhavssmör
Grillad entrecôte blir om möjligt ännu saftigare om man grillar den i lite tjockare skivor och sedan skivar upp...