Datum:augusti 2, 2022
Denna mångsidiga varma sallad med rostbiff är perfekt för en lat sommarlunch. Servera till fruktiga rödviner med fina tanniner.
Ingredienser (4 port)
- Apetina® vitost herbes de Provence à 265 g 1 burk
- Fullkornsris 3 dl
- Tomater 2
- Rödlök 1
- Skivad rostbiff 200 g
- Kalamataoliver 150 g
- Babyspenat 65 g
- Salt 1 krm
- Svartpeppar 1 krm
Gör så här
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Häll av oljan från osten och spara den. Vänd ner osten i riset medan det är varmt.
- Skär tomaterna i tärningar. Finhacka löken. Strimla rostbiffen. Häll av oliverna.
- Blanda tomater, lök, rostbiff och oliver med riset och vänd ner spenaten. Ringla över ½ dl av oljan. Salta och peppra.
Clear!
Recipe creator: Arla
