Datum:augusti 2, 2022
						
											
					
										
								
				
				Denna mångsidiga varma sallad med rostbiff är perfekt för en lat sommarlunch. Servera till fruktiga rödviner med fina tanniner.
Ingredienser (4 port)
- Apetina® vitost herbes de Provence à 265 g 1 burk
 - Fullkornsris 3 dl
 - Tomater 2
 - Rödlök 1
 - Skivad rostbiff 200 g
 - Kalamataoliver 150 g
 - Babyspenat 65 g
 - Salt 1 krm
 - Svartpeppar 1 krm
 
Gör så här
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
 - Häll av oljan från osten och spara den. Vänd ner osten i riset medan det är varmt.
 - Skär tomaterna i tärningar. Finhacka löken. Strimla rostbiffen. Häll av oliverna.
 - Blanda tomater, lök, rostbiff och oliver med riset och vänd ner spenaten. Ringla över ½ dl av oljan. Salta och peppra.
 
Clear!
Recipe creator: Arla
					
								
						
			


