Datum:juli 25, 2022
Det perfekta receptet för en avslappnad lunch eller middag. Servera till vita unga viner med tydlig fruktsyra eller ett fruktigt mousserande vin för att lyfta fram räkornas sötma.
Ingredienser (4 port)
- Torskfilé 400 g
- Salt ½ tsk
- Vitlöksklyftor 2- 3
- Skalade räkor 200 g
- Svenskt Smör 50 g
Gör så här
- Dela fisken i 4 bitar och salta dem.
- Skala och skiva vitlöken.
- Lägg fisken på 4 aluminiumfolieark.
- Lägg på vitlöken och räkorna.
- Blanda smöret och klicka på.
- Vik ihop paketen ordentligt så att inget rinner ut.
- Låt paketen ligga på grillgallret 10-15 min.
- Fisken är färdig när den är vit och fast. Servera med färskpotatis.
Klart!
Receptkreatör: Arla
- 499 kr
- 249 kr
- 349 kr
- 799 kr