- Alla0
 - All0
 - Alsace0
 - Bolgheri0
 - Champagne0
 - Dão0
 - Etna0
 - Frankrike0
 - Gigondas0
 - Italien0
 - Jumilla0
 - Monferrato0
 - Montalcino0
 - Mosel0
 - Österrike0
 - Portugal0
 - Priorat0
 - Recept0
 - Recept med fågel0
 - Recept med fisk0
 - Recept med fläsk0
 - Recept med lamm0
 - Recept med nötkött0
 - Recept med pasta0
 - Recept med skaldjur0
 - Recept med vilt0
 - Ribera del Duero0
 - sallad0
 - Soave0
 - Spanien0
 - Tyskland0
 - Valpolicella0
 - Valtellina0
 - Vegetariskt recept0
 - Vinos de Madrid0
 - Wachau0
 
- 
Svamppasta med tryffel
De jordiga smakerna av rostad svamp och den lyxiga känslan av tryffel lyfter denna pastarätt...
 - 
Spenatsoppa
Viner med frisk, ljus syra kompletterar perfekt de mjuka och jordiga smakerna i denna enkla...
 - 
Entrecôte i ugn
Denna vackert brynta och ugnsbakade entrecôte, fylld med rika smaker av vitlök, timjan och smör,...
 - 
Risotto med broccoli och oströra
Här kommer ett recept på en krämig och lyxig risotto – en italiensk maträtt som...
 - 
Asiatisk lax
Lax i ugn är alltid en uppskattad rätt. Här är ett lättlagat recept på asiatisk...
 - 
Grillad kyckling med vattenkrassesallad
Skippa marinering och påpenslad glaze, grilla kycklingen med endast salt. Efter grillningen vänds den istället...
 - 
Grillade lammracks med smörkokt lök
Grillade lammracks går snabbt att tillaga. Små lökar som kokas mjuka i smör och blandas...
 - 
Hjortstek med svartkål, kantareller och selleripuré
Len selleripuré som får fin syra av crème fraiche och citron, perfekt till den lite...
 - 
Viltkyckling
Enbär och vinbärsjuice ger kycklingen en viltig smak som gör rätten perfekt för både lättare...
 - 
Lövbiff med ädelost
Denna mångsidiga rätt kan passa bra med både hög syrlighet rikare vita viner och hög...
 - 
Chutneyfylld lammstek med myntakryddad aprikossås
Lammstek serverad med grönsaker, couscous och en söt och stark sås med morot, aprikos och...
 - 
Oxfilé med svartrötter och ugnsbakat äpple
Härligt viltsmakande sås, ”fattigmanssparris” och söta äpplen förnyar den klassiska oxfilén. Ingredienser (4 port) Oxfilé...
 - 
Hummer med ingefärskryddad smörsås
Lyxig och stilfull förrätt med hummer som imponerar på dina gäster! Hummer är enkelt men...
 - 
Sallad med rostbiff, krasse och päron
Stekt kalv med en god och vacker sås med svarta vinbär, istället för rödvinssås, som...
 - 
Timjanstekt kalv med svartvinbärssky
Stekt kalv med en god och vacker sås med svarta vinbär, istället för rödvinssås, som...
 - 
Gulaschgryta med svenska smaker
Gulaschgryta på älg eller nötkött med härliga smaker av äpple, enbär och pepparrot. Denna söta köttiga...
 - 
Pad thai
Denna läckra klassiska thailändska rätt är känd och älskad för sina djärva smaker och starka...
 - 
Köttgryta med rosmarin och sardeller
Denna köttgryta är riktigt god och saftig. Ansjovisen bidrar med en god sälta och den...
 - 
Bolognese på högrev
Denna fylliga bolognese är en slow-cooker med en härlig smak och sälta från kantad fläsk...
 - 
Pannkaksrullar med färskost och honung
Den här rätten, med krämig färskost och en lätt smak av kanel och honung, är...
 - 
Bruschetta med avokado
Denna uppfriskande och lätta förrätt passar utmärkt med fräscha och eleganta roséviner. Prova med ett...
 - 
Lammstek med ben
Detta långsamt rostade lammrecept lyfter fram smakerna av lammet. Perfekt rätt att kombinera med komplexa...
 - 
Ljummen rårissallad med rostbiff
Denna mångsidiga varma sallad med rostbiff är perfekt för en lat sommarlunch. Servera till fruktiga...
 - 
Fransk Biffpanna
Denna fräschinspirerade biffpanna är ett underbart recept för en festlig lördagskväll med goda vänner. Servera...
 - 
Lammstek med varmt örtsmör
Till denna saftiga rostade lammrätt rekommenderar vi att du kombinerar röda viner som är josiga...
 - 
Fisk meunière med brynt smör
Detta mångsidiga maträttsrecept passar bra med en mängd olika vita viner men speciellt till vita...
 - 
Kryddstekt ankbröst med apelsinsky och krispiga svartrötter
Detta möra ankbröst kombinerar salta och söta smaker och passar perfekt till kraftfulla, komplexa viner...
 - 
Grillad biffsallad
Fräsch sallad perfekt för varma sommarluncher. Servera till ett lätt italienskt rött vin med aromer...
 - 
Viltgryta
Denna djupa gryta har en touch av sötma från vinbärsgeléen Juniper. Servera till fylliga röda...
 - 
Fisk – Och Räkpaket
Det perfekta receptet för en avslappnad lunch eller middag. Servera till vita unga viner med...
 - 
Grillade spareribs
Spareribs är en klassisker för sommargrillen. Servera till fräscha röda viner med viss fatålder för...
 - 
Pasta carbonara
Pasta carbonara eller spaghetti carbonara – älskad favorit med grädde och rökt fläsk eller bacon....
 - 
Gratinerad köttfärspasta
En utmärkt rätt att laga om du fått kokt pasta över. Lasagne på ett...
 - 
Hamburgare På Högrev
Att använda färs av högrev gör hamburgarna extra saftiga och smakrika. Servera med klassiska tillbehör...
 - 
Lätt köttgryta
Enkel grund till köttgryta; inget stekande, bara koka, frysa in och ta fram den mängd...
 - 
Långstekt fläskkarré med äpple och kanel
Ljuvlig fläskkarré som sköter sig själv i ugnen. Det långstekta köttet får smak från kanel...
 - 
Örtstekt fläskkarré
Fläskkarré i ugn som doftar ljuvligt av örter och vitlök. En lättlagad och välsmakande rätt...
 - 
Oxfilétartar i salladsblad med picklad silverlök
Utmärkt rätt att kombinera med lätta röda viner med hög fruktsyra för att balansera den...
 - 
Fisk med avokado
Färgrik och välsmakande vardagsrätt med fisk och avokado. Både enkelt och gott! Denna fräscha och...
 - 
Viltstek med savoykål
Magert viltkött blir bäst om man steker det på låg värme och låter det vila...
 - 
Grillad entrecote med medelhavssmör
Grillad entrecôte blir om möjligt ännu saftigare om man grillar den i lite tjockare skivor...
 - 
Kycklingpasta med spenat och parmesan
Supersnabb vardagspasta med krämig sås. Vill du göra rätten vegetarisk, tillsätt färdigkokta bönor eller kikärtor...